Yaka İsimliği

Yaka İsimliği

Özellikle kurumsal firmaların oldukça ihtiyaç duyduğu yaka isimliği, kişilerin hangi firmalarda hangi pozisyonda çalıştığına dair bir kimlik gibidir. Bu sayede muhatap olduğunuz insanın kim olduğunu ve hangi statüye sahip olduğunu yakasındaki karta bakarak anlayabilirsiniz. Genellikle satış danışmanları, bu yaka isimliğini kıyafetlerinin sağ ya da sol göğüs kısmında oldukça sık kullanmaktadır.

Yaka İsimliğinin Avantajları ve Özellikleri Nelerdir?

Bu ürün, özellikle de kurumsallaşma yolunda emin adımlarla yürüyen firmaların temsilcilerine oldukça gereklidir. Bu sayede daha kurumsal bir imaj çizilecektir. Özellikle de hastaneler, GSM operatörleri, bankalar, dükkanlar ve cafeler bu ürünleri oldukça sık kullanmaktadır. Bu ürünün avantajları arasında; daha kurumsal bir görünüm, müşterilerin kendilerini daha güvende hissetmeleri, çalışanların daha farklı bir havaya bürünmesi gibi avantajlar yer almaktadır. Yaka isimliği sayesinde müşteriler daha uzaktan kiminle iletişime geçeceklerini fark ederler ve çalışanlar kendilerini tekrar tekrar tanıtmak zorunda kalmazlar.

Yaka İsimlikleri Nerelerde Kullanılır?

Bu ürün, genel olarak bankalarda ya da büyük firmalarda kullanılsa da küçük ölçekli dükkanlarda da oldukça sık kullanılmaya başlanmıştır. Bu sayede küçük dükkanlar da kurumsallaşma yolunda yeni bir marka kimliği oluşturma konusunda adımlar atmaktadır. Oldukça basit görünen bir durum olsa da çalışanların yaka isimliği kullanması, markanın müşterilerini ve yaptığı işi ne kadar ciddiye aldığını gösterir. Bu sayede işleriniz daha disiplinli ve daha rayında gidecektir.

Yaka İsimlikleri Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Ürün, birinci sınıf kaliteli malzemelerden yapılma olduğu için oldukça dayanıklıdır ve gün boyu kullanımın verdiği yıpranmaya karşı da uzun ömürlüdür. Bu sayede gerek masa üzerinde gerekse yakada kullanılmış olsun, isimlik kartı uzun yıllar boyunca dayanıklı kullanım imkanı sunmaktadır. Bu sayede sürekli olarak aynı ürünü almak zorunda kalmazsınız. Kaldı ki uygun fiyatları sayesinde aynı ürünü birden fazla kez alsanız dahi bütçe dostu fiyatlarıyla sizlere uygun seçenekler sunmaktadır.

Yaka İsimliği ANKARA Üreticileri

Yaka isimlikleri, genelde toplu olarak alınır. Bu sayede hem daha uygun fiyata gelmektedir hem de ihtiyaç halinde stoklanmaktadır. Çalışanların kullandığı kartlar zamanlar eskiyebilir ya da yeni kaybolabilir. Bu duruma ek olarak çalışanlar statü atlayabilir ya da yeni çalışanlar gelebilir. Hepsine tek tek isimlik almaktansa stoklayarak hepsi için yedek isimlikler oluşturabilirsiniz.
Yaka isimlik, oldukça kolay kullanıma sahip bir ürün olmasının  yanı sıra birbirinden farklı modellere sahiptir. Bu modeller, çalışanların giydiği iş kıyafetlerine uyum sağlayacak şekilde seçilebilir. Birbirinden farklı tasarımlar ve renk seçenekleri sayesinde isimlikler her türlü tasarım ihtiyacına karşı cevap vermektedir.
Ürün çeşitliliği sunan yaka isimlikleri, sağlığa zarar vermeyen malzemelerden yapılmıştır ve bu sayede kullanıcılarına karşı herhangi bir zarar vermez. Ek olarak özel tasarımı sayesinde kolay kullanım imkanına sahiptir ve kısa bir süre içerisinde takip çıkarabilirsiniz. Dükkanlarda, şirketlerde ve mağazalarda çalışanlarınızı kullanması adına yaka isimlikleri ürününü satın alabilirsiniz.



ahşap yaka isimliği, altın yaka isimliği, Ankara Yaka İsimliği, asker yaka isimliği, bursa yaka isimliği, gümüş yaka isimliği, isimlik yaka kartı ankara, isimlik yaka kartları, kumaş yaka isimliği, Kurumsal Kimlik, led yaka isimliği, metal yaka isimliği fiyatları, öğrenci yaka isimliği, ots yaka isimliği, pleksi yaka isimliği, süblimasyon yaka isimliği, süblimasyon yaka isimliği fiyatları, yaka için isimlik, yaka isimliği, yaka isimliği ankara, yaka isimliği antalya, yaka isimliği fiyatları, yaka isimliği iğnesi, yaka isimliği istanbul, yaka isimliği izmir, yaka isimliği mıknatısı, yaka isimliği mıknatıslı, Yaka İsimliği Ostim, yaka isimlik imalatı, yaka isimlik metal, yaka isimlik mıknatısı, yaka isimlik mıknatıslı, yaka isimlik ölçüleri, yaka isimlikleri istanbul, yaka karti isimlik

Yorumlar